Chateau St-Jean

Château St. Jean

Elegant, prachtig neo-klassiek kasteel.  Gelegen tussen Samber en Maas in het dorpje Mettet in de provincie Namen.  Weekend- of vakantieresidentie voor groepen. Voorzien van alle moderne comfort en luxe.  Verwarmd binnenzwembad, sauna en mooi park.

Château St.-Jean dateert van de 19de eeuw en werd recent in 2015 volledig gerenoveerd. Het is een elegant en luxueus kasteel/landhuis dat zich uitstekend leent tot weekend- en vakantieresidentie voor groepen van 40 volwassen personen tot groepen van 60 personen met kinderen inbegrepen. Het kasteel is voorzien van alle modern comfort. Naast een stijlvolle zitkamer, polyvalente tv-kamer, grote bar, imposante hal, zeer ruime eetzaal en volledig uitgeruste keuken staan er 15 slaapkamers en 9 douchekamers ter beschikking. Voorts is er een verwarmd binnenzwembad en een sauna in de annex van het kasteel. Dit alles bevindt zich in een omheind privé-park. Dit kasteel is ideaal voor stijlvolle familie-en vriendenreunies en teambuilding.  

Château St.-Jean  leent zich niet voor verhuur aan jongeren, de organisatie van vrijgezellen en studentenfeesten en allerlei feesten/activiteiten met luide muziek en overmatig alcoholverbruik.  Na 22u mag er geen geluidsoverlast veroorzaakt worden voor de buren. 

Download een grondplan van Château St. Jean.